Ajánlatkérés

Cégünkről

2015-ben megnyitotta kapuit fakereskedésünk a Dömötör Tüzép egykori telephelyén a Mosonmagyaróvár, Lengyári u. 8. szám alatt.

A Holzspezialist csapata, közel 15 éve foglalkozik a fával, mint alapanyaggal a nagykereskedelem és a kiskereskedelem területén. 

„Ami a fából kihozható…” szlogenünk jól szemlélteti azt a hangsúlyt, amit egyrészt a minőségre mint termékjellemzőre, a vevőszolgálat minőségére illetve a termékpaletta sokszínűségére szeretnénk helyezni az előttünk álló időben. Raktárkészletünket folyamatosan fejlesztjük, bővítjük. Közelségünk Ausztriához nemcsak az egyre élénkülő kereslet miatt kihívás ezen területen, hanem a minőségi faanyagszükségletre áttolódó vevői szemlélet miatt is. Ezt a minőségi piacot hívatott vállalkozásunk kiszolgálni.

Elsősorban ácsszerkezeti-, épületasztalos ipari alapanyagok adják a termékpalettánkat. Építő fűrészáru, ragasztott gerenda, gyalult anyag, lap-lemez termékekre specializálódunk. 

Gyalult anyagaink között megtalálható a lambéria, hajópadló, gyalult deszka, teraszburkolatok és egyéb homlokzati burkolatok. 

Laplemez termékeink között fellelhető az OSB, táblásított fenyő illetve különböző rétegelt lemezek.

Kereskedésünkben elérhetőek a Rothoblaas faipari kötőelemei amely megkérdőjelezhetetlen minőségi jellemzőkkel bír a jelenleg hazánkban általában alkalmazott technológiákkal szemben.

 A minőségi „épületfát” Csehországból, Ausztriából, Szlovákiából és Németországból szerezzük be. A ragasztott- és hossztoldott gerenda pedig már egyfajta minőségi előrelépés, hiszen szilárdságilag és optikailag minősített anyagokról van szó. Természetesen ezeket is raktárról tudjuk adni.

Nagy gondot fordítunk a logisztikára. Vevőinket rugalmasan tudjuk kiszolgálni beleértve a „lakossági”- illetve a „céges” megrendelőket is. Számunkra egyaránt fontosak a kis faipari vállalkozások, de természetesen mennyiségi alapon differenciált árlistával dolgozunk mi is, ahogy az az iparágban megszokott. 

Amiből semmiképpen nem vagyunk hajlandóak engedni az a minőség, hiszen úgy gondoljuk, hogy azok a területek, ahol termékeinket felhasználják csak kényszerből kötöttek kompromisszumokat az elmúlt időszakban. Tapasztalatunk azt mutatja, hogy a mesteremberek- és az építtetők körében is egyre többen látják be, hogy jó minőségű anyagok használatával nemcsak a kivitelezés gyorsul fel, hanem a tartósság és a pontosság kérdése is megnyugtatóbb válaszra lel. Mindezekkel pedig hosszútávon pénzt spórolunk. Elsődleges visszajelzéseket a mesteremberektől nagyon komolyan vesszük és ezek alapján is finomítjuk a cégünk üzletpolitikáját, árukészletét.Vis maior helyzetről ezen a linken olvashat bővebben!